Ga jij je uitdaging aan?

Voor Wie?

Als er niets verandert, verandert er niets.

Wil jij je meer openstellen, wil je meer zekerheid, heb je behoefte aan het oplossen van een probleem, misschien wel met een gebeurtenis uit het verleden? Heb je last van lichamelijke klachten of sta je op een belangrijk kruispunt in je leven en twijfel je aan de volgende stap?

Mogelijk ben je het zat om alle ballen in de lucht te houden. Of denk je dat er wat anders nodig is om het leven te leiden (ik bedoel niet ‘lijden’) wat je in de kern graag zou willen?

Geen idee wat jij precies wilt maar ongetwijfeld zoiets als jouw ideale leven leiden. Wanneer je de juiste dingen doet gaat dat makkelijker. Over dat doen van de juiste dingen, daar gaan we het over hebben. Misschien doe je al wel de juiste dingen maar denk je alleen dat het niet juist is. Ook dat kan. Alleen jij weet diep van binnen wat uiteindelijk het beste voor jou is, dat gaan we samen boven tafel halen.

Twijfelen is een goede eigenschap, dat maakt dat je geen ondoordachte stommiteiten begaat. Realiseer je anderzijds dat wachten op een spontaan verander-wonder nog wel een tijdje kan duren. Je verleden heb je, maak er niet je toekomst van. Vandaag schrijf jij de geschiedenis van je toekomst, misschien heb ik nog wat passend schrijfgerei voor je liggen.

Ben jij in voor een minder orthodoxe humorvolle manier van coachen en wil jij met compassie en humor naar jezelf en anderen kijken. Welkom!

<Terug

Bezig met laden