ZORGELOOS GENIETEN

Vakantiewoning huren

We bieden ruime gezellige appartementen en een studio. De appartementen hebben een woonkamer, aparte slaapkamer(s) en badkamer. De studio bestaat uit één ruimte met douche- en kookgelegenheid. De woningen hebben een terras of ruim balkon en maken samen gebruik van de grote zonnige tuin aan het water. De vakantiewoningen hebben uitzicht op de tuin, vaarwater en weilanden. De studio kijkt uit op de haven.
Er is gratis Wifi en een 3 persoons Canadese kano beschikbaar. De omgeving is ideaal voor vaar- en fietstochten. Je kunt bij ons diverse boten huren. Huurders van een woning krijgen tot 10% korting op de huur van een boot. Het Sneekermeer ligt op 1 km afstand en de gezellige winkelstad Sneek ligt op 3 km.

Gratis reizen met openbaar vervoer in Friesland met de FyslânCard

Als onze gast krijg je van ons de FryslânCard, hiermee kun je geheel gratis met bus of trein door Friesland reizen. Bezoek bijvoorbeeld de evenementen in het kader van Leeuwarden Fryslân Culturele Hoofdstad 2018.

Check hieronder de beschikbaarheid. 
Kun je de gewenste periode niet selecteren, kloppen de gegevens of prijs niet, wil je een afwijkende periode boeken? We zijn flexibel!  Neem even contact met ons op tel. +31 (0)6 1111 2324 of info@rc-sneek.nl

 
Bezig met laden