ZORGELOOS GENIETEN

Vakantiewoning huren

We verhuren ruime gezellige appartementen en een studio. De appartementen hebben een woonkamer, aparte slaapkamer(s) en badkamer. De studio bestaat uit één ruimte met douche- en kookgelegenheid. De woningen hebben een terras of ruim balkon en maken daarnaast samen gebruik van de grote zonnige tuin aan het water. De vakantiewoningen hebben uitzicht op de tuin, vaarwater en weilanden. De studio kijkt uit op de haven.
Er is Wifi en een gratis 3 persoons Canadese kano beschikbaar. De omgeving is ideaal voor vaar- en fietstochten. Je kunt bij ons diverse boten huren, zie 'Bootverhuur". Huurders van onze vakantiewoningen krijgen tot 10% korting op de huur van een boot. Het Sneekermeer ligt op 1 km en de gezellige winkelstad Sneek ligt op 3 km afstand.

Gratis reizen met openbaar vervoer in Friesland met de FyslânCard

Al onze gasten kregen afgelopen jaren van ons de FryslânCard, hiermee kun je geheel gratis met bus of trein door Friesland reizen. We weten nog niet zeker of daze in 2019 ook weer beschikbaar komen. Zo zal zijn. Zo ja dan hebben we deze voor je.


Check hieronder de beschikbaarheid. 
Kun je de gewenste periode niet selecteren, kloppen de gegevens of prijs niet, wil je een afwijkende periode boeken? We zijn flexibel!  Neem even contact met ons op tel. +31 (0)6 1111 2324 of info@rc-sneek.nl

 
Bezig met laden