GRENZELOOS VAREN EN GENIETEN

Boot Huren

Verhuur van sloepen, kampeersloepen, motorjachten, motorboten, fluisterboten en zeilboten.

Varen en Covid-19
Dat gaat prima samen! Afgelopen seizoen hebben onze gasten enorm genoten van varen in Friesland! Wij begrijpen dat u zich zorgen maakt over wat er nu nog steeds speelt met betrekking tot het Covid-19 virus. Hoe zal het aankomend seizoen verlopen?  Op basis van onze ervaring bood en biedt een verblijf aan boord, met inachtneming van de algemene beschermende regels, een zeer veilige situatie.
Dus; "Welkom in 2021!"

Vroegboeken met Korting?
Wanneer u nu boekt voor het vaarseizoen 2021 boekt u nog met de 'oude' prijzen. Binnenkort worden de prijzen behoorlijk verhoogd. Wacht niet te lang, afgelopen seizoen hebben we vaak 'nee' moeten verkopen.
Mocht varen vanwege Covid toch niet mogelijk zijn dan zal in overleg met u de vaardatum verplaatst worden

We verhuren sloepen en open boten voor dagtochten en kampeersloepen en motorjachten waar je op kunt overnachten. Eventueel in combinatie met een Vouwfiets.

Vanuit het centrum van Sneek kun je Elektrisch Varen met onze Fluisterboten. Voor al onze boten heb je geen vaarbewijs nodig! Instructie, route- en vaarkaarten zijn gratis. Bij dagverhuur is brandstof inclusief.Verder bieden wij als service:
~ Bij een voorspelde dag slecht weer of Covid-19 problemen kosteloos boeking verschuiven*
~ Geen geld als borg verschuldigd
~ Flexibele verhuurtijden (neem evt. contact op)
~ Reserveren zonder creditcard

Check hieronder de beschikbaarheid.
Kun je de gewenste periode niet selecteren? Wil je een afwijkende periode boeken, heb je een vraag of wil je informatie?  Neem contact met ons op tel. +31 (0)6 3098 7789
of email bootverhuur@rc-sneek.nl

Huurvoorwaarden
 
 
Bezig met laden