Zeggen wat je doet. Doen wat je zegt!

Door wie?

"Geef me werk dat bij me past en ik hoef nooit meer te werken"Mijn naam is Bert de Jonge. Ik ben echtgenoot, (groot-)vader, ondernemer en coach en probeer wat te maken van het leven. Respect, mededogen, humor, warmte en compassie zijn termen waar ik mij goed bij voel. Serieus als het moet, lachend als het kan.
'Accepteer wat je niet kunt veranderen en verander wat je niet kunt accepteren'.  ‘zeggen wat je doet en doen wat je zegt’. Dit zijn voor mij twee belangrijke lijfspreuken. Ik heb leren opstaan door te vallen. Ik weet wat diepe dalen zijn en heb daardoor gelukkig ook mooie toppen weten te bereiken met geweldige uitzichten. 

Mijn werkervaring bestrijkt zeer afwisselende werkzaamheden, van het leger tot op de intensive care, management functies, slachtofferhulp, cliëntenbelangen, recreatie en watersport, promotie en marketing, ondernemerschap, veel vrijwilligers- en bestuurlijk werk, gezin en (groot-)vaderschap. Kortom, ik ben flexibel en heb een brede kijk op het leven.

Relevante opleidingen en trainingen gericht op coachen heb ik gevolgd in verpleging en gespecialiseerde intensieve zorg, informatica en management, communicatie trainingen, practitioner en master NLP en Hypnose, regressie en provocatief coachen.

De Geraniums zijn voorlopig nog niet voor mij weggelegd. Mijn levenservaring in combinatie met kennis, vaardigheden en inzichten mede opgedaan met 40 jaar werkervaring en huwelijk wil ik met plezier en passie inzetten zolang ik kan waar dit mogelijk en gewenst is.

Waarom zou je door mij gecoacht willen worden?  
Wanneer je in bent voor een intuïtieve, humoristische respect- en  compassievolle manier van omgang. Ik heb
- zakelijke kwaliteiten gecombineerd met spirituele zingeving
- een passie voor mensen
- geloof in autonomie, veerkracht en flexibiliteit van mensen
- ben ervaringsdeskundige en neem deze mee in ons gesprek
- humor, ik zie graag emoties, tranen van het lachen en tranen van verdriet

Ik neem mezelf niet zo serieus en anderen soms wel, maar soms ook niet. Ik vind het mooi als mensen in staat zijn om met compassie en humor naar zichzelf en anderen kijken. Ik zie mensen knokken en denk dat dit niet nodig is om het leven te leiden (en daarmee bedoel ik niet ‘lijden’) wat ze in de kern graag zouden willen.

Weet jij wie je bent en waar je naartoe wilt, welk leven jij wilt leiden?

< terug

Bezig met laden