Sloepen voor luxe dagverhuur en comfortabel overnachten
Cabinsloep met (droge) zitplaats voor 7 personen voor luxe dagtochten.
Kajuitsloep met 4 slaapplaatsen voor meerdaagse tochten.
Meer informatie, tarieven ed. vindt u op de Pagina Rivercruise Kampeersloep Hardtop of kijk direct naar de Beschikbaarheid van deze unieke sloep waarop u ook met minder weer beschermden droog door kunt varen. Naar de foto's en de Film van de flexibele hardtop.

Volledig wegklapbare Buiskap en Achtertent. 4  Slaapplaatsen. Luxe dagtochten tbv. 7 pers. Lage doorvaart hoogte!  Zie de foto's van de Softtop en de Film van de Kampeersloep.
 Meer informatie, tarieven ed. vindt u op de Pagina Rivercruise Kampeersloep Sofftop of kijk direct naar de Beschikbaarheid van deze unieke sloep waarop u met 4 mensen op kunt overnachten

Een nieuw Nederlands product. Een ideale prettig varende sloep met een gezellige rondzit voor 7 volwassenen voor dagtochten en slaapplaats en kampeerset voor 2 personen  voor meerdaagse tochten. 
Een heerlijke comfortabele luxe Launchsloep zeer geschikt voor leuke dagtochten. Ook bij een regenbui blijft u droog met de hoge doorlopende neerklapbare kap. Meer informatie, tarieven etc. vind op de Pagina ABC Sloep of ga direct naar de Beschikbaarheid
 
Een zeer stabiele stoere aluminium sloep voor maximaal 8 personen. Bijna geluidloos met de stevige binnenboord elektromotor.
De boten zijn eenvoudig te besturen zijn geschikt voor de beginnende watersporter. De doorvaarthoogte is zeer laag zodat onder de stadsbruggen door gevaren kan worden. Meer informatie of naar de pagina Beschikbaarheid.